طراحی داخلی و اجرای رستوران
نکاتی که در طراحی اجرای رستوران باید در نظر داشت
یکی از نکات مهم در طراحی و اجرای رستوران منطقه ی ساخت است. منطقه ی ساخت از دو جهت تاثیر گذار است؛ اول جغرافیای منطقه اجرا به جهت طراحی، به طور مثال طراحی اجرای رستوران در منطقه ی ساحلی قاعدتا طرح متفاوتی با رستوران های داخل شهری یا بین راهی دارد. دومین نکته رقبای منطقه هستند، بطور مثال اگر قرار است رستورانی سنتی طراحی و اجرا شود باید رستوران های سنتی موجود در آن منطقه بررسی شود تا طرحی متفاوت تر و خاص تر اجرا شود. دیگر نکته ی مهمی که در طراحی اجرای رستوران باید در نظر داشت مشتری ست. اینکه امروزه چه سبکی مورد پسند مردم است و اجرای چه طرح هایی در یک رستوران باعث جذب مشتری میشود.
احتمالا تمام شرکت های دکوراسیون داخلی به این باور هستند که طراحی دکوراسیون داخلی نیز یکی از مهمترین نکات در طراحی اجرای رستوران است. بعد از نمای بیرونی یک مشتری به داخل رستوران و دکوراسیون آن توجه میکند. طراحی دکوراسیون داخلی یک رستوران باید به گونه ای باشد که مخاطب را جذب کرده و به او این حس را القا کند که میتواند ساعت ها در آنجا بنشینند و در کنار صرف غذایی لذیذ از محیط لذت ببرد.
انواع طراحی اجرای رستوران
معمولا در طراحی اجرای رستوران نوع کاربری و مکان آن در نظر گرفته میشود؛ مثلا قرار است غذا های سنتی سرو شود یا فست فود و… و اینکه چه قشر افرادی مشتریان رستوران خواهند بود. مکانی که رستوران قرار است ساخته شود نیز در انتخاب نوع طراحی اجرای رستوران نقش دارد، مثلا طرح اجرایی قرار است کنار دریا باشد یا داخل شهر یا از قبیل رستوران های بین جاده ایست. با توجه به توضیحات بالا اکثرا رستوران ها در دو نوع سنتی و مدرن طراحی و اجرا میشوند و هر کدام از امکانت خاصی استفاده می کنند تا بیشتر منحصر به فرد باشند؛ مثلا در طرح های سنتی به دنبال اجرای سقف کاذب نمی روند درحالی در طرح های مدرن تر از آن ها استقبال می شود.
نکاتی که در طراحی و اجرای رستوران باید در نظر داشته باشید را ذکر کرده ایم
- نحوه چیدمان صندلی ها
- رنگ آمیزی
- سیستم گرمایش سرمایش و تهویه هوا
- دکور آشپزخانه رستوران
- سرویس بهداشتی
- طراحی نمای رستوران
- کانسپت مناسب
- روشنایی و نور
طراحی رستوران کلاسیک
طراحی کلاسیک قدیمی ترین سبک معماری است، زیرا سبک کلاسیک با ظرافت و تجمل متمایز است و هنگام طراحی به چندین پایه بستگی دارد:
1- از تزئینات و اشیای عتیقه و همچنین تزیینات گل و گیاه استفاده می شود.
2- از رنگهای طبیعی در رنگ استفاده شده است مانند زرد، آبی، سبز، قهوه ای، صورتی و سفید.
3- همچنین کاغذ دیواری برجسته و گلدار.
4- استفاده از پارچه های ظریف، پارچه مخمل نیز معمولاً مورد استفاده قرار می گیرد.
5- کفها از مواد طبیعی چوب، سنگ و مرمر ساخته شده اند زیرا این امر طراحی کلاسیک را برجسته می کند.
طراحی رستوران مدرن
طرح های مدرن از رایج ترین طرح ها هستند و طراحی آنها بر اساس چندین پایه صورت گرفته است که مهمترین آنها عبارتند از
1- در دکوراسیون مدرن، از تزئینات و اشیا عتیقه استفاده نمی شود.
2- در طراحی آن به استفاده از اشیا تزئینی متمایز مدرن بستگی دارد.
3- استفاده از طرحهای ساده و متفاوت مبلمان.
4- استفاده از شیشه های وسیع برای نمای رستوران و داخل رستوران زیرا وابستگی زیادی به نور طبیعی دارد.
5- طرح های نورپردازی مدرن متفاوت است و طراحی نورپردازی باید طراحی مکان را منعکس و برجسته کند.
نکات مهم در طراحی رستوران
ایجاد خلاقیت و ایجاد ایده های جدید در طراحی داخلی مستلزم برنامه ریزی و آگاهی کامل از کلیه عناصر دکوراسیون تشکیل دهنده طراحی است، بنابراین اجرای یک طراحی داخلی خلاقانه با اشکال و ایده های جدید بی بدیل، فقط به یافتن یک شرکت دکوراسیون متمایز و یک طراح داخلی خلاق با تجربه محدود نمی شود بلکه باید، آگاهی و اطلاعات زیادی در مورد سبک ها و انواع مختلف طراحی داخلی، اعم از اینکه یک طراحی داخلی برای خانه ها باشد یا یک طراحی داخلی برای شرکت ها، یا یک طراحی داخلی برای رستوران ها و انواع دیگر طراحی داخلی که باید با آنها آشنا باشید، برای تحقیق، تفکر و انتخاب یک شرکت طراحی داخلی یا یک طراح داخلی برای شما مناسب است، انتخاب یک شرکت دکوراسیون یا طراح داخلی باید بر اساس معیارهایی باشد که پس از دانش خود در زمینه طراحی داخلی تعیین خواهید کرد.
بدون نظر