سبک انتقالی
07
دی

جایگاه سبک انتقالی در طراحی دکوراسیون داخلی

سبک انتقالی

سبک انتقالی، یکی از محبوب ترین سبک ها در دنیای طراحی امروز است. طراحی به سبک انتقالی همان چیزی است. که ما دوست داریم آن را مصالحه ای رضایت بخش در میان سبک های طراحی دکوراسیون داخلی بنامیم. اگر طراحی به سبک سنتی بیش از حد خفه است.  همچنین سبک معاصر بیش از حد از احساس راحتی به شما می دهد. این سبک برای شما مناسب است. سبک انتقالی یا ترانزیشنال ترکیبی عالی از ظرافت و ریزه کاری های سبک سنتی. با خطوط و بافت به کارگرفته شده درسبک معاصر است. علاوه بر این، فضای داخلی به سبک انتقالی. استفاده از لوازم جانبی را به حداقل می رساند. اجازه دهید تا مبلمان و بافت باهم به خوبی عجین شوند. از فرش های کوچک برای ناحیه بندی فضای داخلی استفاده کنید. همچنین از کوسن ها و پتوها را به عنوان اکسسوری بهره ببرید.

نکته مهم اینجاست. که باید بدانید سبک طراحی داخلی فضای مورد استفاده شما. می تواند ترکیبی از دو یا چند سبک باشد. انجام ارزیابی هایی جهت دست یابی به سبک طراحی داخلی مورد دلخواه کارفرما. با ارائه عکس‌هایی الهام‌بخش می‌تواند به طراحان کمک کند. تا اصول زیبایی‌شناسی کارفرمای خود را به دقت مشخص کنند. زیرا گاهی اوقات یک سبک منحصر به فرد نامی ندارد!

شاید زیباترین جنبه ی طراحی به سبک انتقالی. ترکیبی از مردانگی و زنانگی می باشد. مبلمان و تزئینات منحنی. مانند چوب، چوب خیزران، استیل و رنگ لاکی از عناصر رایج این سبک به شمار می روند. علاوه بر این، ترکیب دو سبک بسیار متفاوت سنتی و معاصر. خانه را به محیطی شگفت انگیز و دلپذیر تبدیل می سازد. که بالاخص ورودی‌ها و اتاق‌های دیگر را بی عیب و نقص می سازد. ما ایده های بسیاری را برای طراحی ورودی از ترکیب چوب تیره و مبلمان آینه ای در این سبک دریافت می کنیم.

طراحی و دکوراسیون داخلی کلاسیک
بیشتر بخوانید

سبک انتقالی1

برخی از ویژگی های رایج سبک انتقالی شامل موارد زیر است:

  1. 1. از رنگ های خنثی، مانند انواع کرم، انواع خاکستری و قهوه ای و مشکی استفاده می گردد.
  2. 2. بهره گیری از لوازم جانبی حداقلی و مینیمال (قاب عکس برجسته!)
  3. 3. به کاگیری پارچه های نرم و با کارایی بالا.
  4. 4. به کاگیری متریال ها و بافت های طبیعی.
  5. 5. ترکیبی از مردانگی و زنانگی سبک ها.
  6. 6. استفاده از مبلمان راحت و کاربردی.
  7. 7. پالت رنگی این سبک می تواند شامل یک رنگ اصلی و ترکیب رنگ های بوجود آمده از همان رنگ باشند.(مونوکروم)
  8. 8. از طریق به کارگیری بافت ها و تناژ های رنگی، تضاد را برجسته سازید.
  9. 9. به کارگیری کانون های ساده، مانند دیوار کانونی.